stivuitoare automate Global AGV

NOU! Stivuitoare automate, fără operator

Suntem mândri să prezentăm un produs nou – stivuitoare automate –  în portofoliul nostru de servicii de optimizări logistice. Este vorba despre un concept nou de la compania daneză BILA A / S: vehicule cu ghidare Global AGV pentru depozite. 

Este o soluție eficientă și foarte rapidă de optimizare logistică de la Global AGV. Noile dvs. stivuitoare automate pot funcționadin plin în mai puțin de o săptămână de la livrare.

Ești gata să-ți crești productivitatea?

Investește într-o tehnologie bine testată, garantată pentru optimizarea logistică internă, ce îți eliberează resurse.

Studii de caz de la clienții Global AGV
5/5
"Deoarece manipulăm în medie 800 de paleți pe zi, a trebuit să ne optimizăm fluxul de paleți la nivelul solului. Noile AGV-uri au fost de mare ajutor. Cele două AGV-uri care funcționează în depozitul nostru logistic transportă peste 40 de paleți pe oră. Pentru că lucrează 16 ore pe zi, am avut ocazia să alocăm resurse pentru alte sarcini. În alt departament, cel de retururi, AGV-ul funcționează cot la cot cu omul pe care îl avem acolo și îl ajută la fluxul său de lucru ”
Christian Bødker Forsberg
director logistic la Brødrene A&O Johansen A / S

5 beneficii ale sistemului Global AGV

  • Productivitate crescută, lucrează 24/7-365 
  • Timp scurt de recuperare a investiției, în medie faci 60% economie la costul manipulării paleților
  • Mediu de lucru îmbunătățit, soluție pe care te bazezi, fără probleme de mentenanță
  • Integrare simplă în depozitul existent, soluție scalabilă: cumperi unul, adaugi mai mulți pe parcurs
  • Suport local de la Ihope Real

Stivuitoare automate Global AGV - Prezentare video

Am văzut multe soluții în ultimii ani, dar niciodată o soluție atât de simplă ca Global AGV, pe care am ales-o acum. Și este cu siguranță de preferat într-un proces de producție ca al nostru. Implementarea soluției AGV a fost un proces simplu. AGV-ul lor este ușor de instalat și de pus în mișcare, ceea ce este foarte avantajos pentru noi.
stivuitor automat global agv
Søren Kristensen
Managerul fabricii Lantmännen Unibake
De stivuitorul nostru automat beneficiază atât de procesul de producție, cât și cel de depozitare. Se deplasează înainte și înapoi non-stop în fiecare zi de la linia de producție la depozit unde așează paleții pe o bandă transportoare lângă o mașină de ambalat. Aceasta a fost anterior o operațiune manuală, dar AGV-ul a preluat sarcina. Astfel a eliberat o persoană care acum are sarcina să monitorizeze și să observe linia de producție. Procedând așa, ne-am intensificat monitorizarea procesului de producție, ceea ce crește calitatea în această parte a procesului.
Karsten Rokkedal
Production Manager, Dragsbæk

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

error: Continut protejat de IHR