Viziunea

Suntem o echipă specializată în furnizarea de soluții la cheie pentru automatizarea și digitalizarea activităților industriale și dorim să creăm o lume mai bună, în care oamenii să aibă mai mult timp de calitate și să poată face lucruri care contează.

Misiunea

Pentru a realiza acest lucru, vrem să devenim cea mai de încredere și sigură companie pentru automatizarea și digitalizarea proceselor logistice și de ambalare, oferind clienților noștri o experiență unică, confortabilă și eficientă la fiecare interacțiune.

Ne dorim, de asemenea, să fim sursă constantă de inspirație și inovație pentru interlocutorii noștri, să schimbăm modul în care oamenii gândesc și interacționează în mediile lor profesionale și cu lumea din jurul lor.

Valorile

Încredere

Prin fiecare interacțiune câștigăm încrederea clienților prin oferirea de servicii și produse de calitate, echipa IHOPE REAL fiind consecventă și transparentă în toate interacțiunile cu aceștia.

Inovație

Utilizăm gândirea strategică (ascultare activă / observație / gândire / acțiune) în abordarea proiectelor și oferim soluții bazate pe simplitate, claritate, durabilitate și eficiență pentru toți clienții noștri.

Responsabilitate socială

Echipa IHOPE REAL acționează pe baza principiului “EU = TU” și își asumă toate valorile umane și sociale, atât prin modul în care acționează cât și prin implicarea în comunitate.

Respect

Orice PROMISIUNE făcută unui client sau membrilor echipei IHOPE REAL trebuie respectată.

Eficiență

Oferim soluții simple, măsurabile, durabile, eficiente și rapide, astfel încât clienții să își poată îndeplini sarcinile cu ușurință și într-un timp cât mai scurt.