SERVICIILE IHOPE REAL

Vă putem ajuta cu soluții de ambalare indiferent de piața în care activați. Un mare plus în colaborarea cu noi sunt serviciile de care beneficiați, de la service și mentenanță, la retrofituri și modernizări, până la optimizarea proceselor și reducerea costurilor.

INSPECȚIE TEHNICĂ PENTRU IDENTIFICARE CAUZE DE NEFUNCȚIONARE

 Ai nevoie de identificarea cauzelor nefuncționării sau doreşti o inspecție tehnică? Te rugăm să completezi următorul formular şi în funcţie de problema ridicată vom stabili cea mai rapidă şi eficientă metodă de rezolvare. Serviciul este disponibil pentru clienții care nu au contract de mentenanță cu IHOPE REAL și care au sediul pe raza județelor Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Brașov, Argeș și Municipiul București.

MENTENANTA LA ECHIPAMENTELE INDUSTRIALE DE AMBALARE

 Ai nevoie de un partener care să te ajute să ții permanent în funcțiune echipamentele liniei de ambalare, la parametrii la care mașinile au fost livrate din fabrică? Te rugăm să completezi următorul formular şi în funcţie de problema ridicată vom stabili cea mai rapidă şi eficientă metodă de rezolvare. Serviciul este disponibil pentru clienții din toată țara.

SERVICII DE REPARAȚII ȘI DEPANARE DE URGENȚĂ

 Ai o problemă tehnică sau ai nevoie de o reparație la un echipament? Te rugăm să completezi următorul formular şi în funcţie de problema ridicată vom stabili cea mai rapidă şi eficientă metodă de rezolvare. Serviciul este disponibil pentru clienții care nu au contract de mentenanță cu IHOPE REAL și care au sediul pe raza județelor Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Brașov, Argeș și Municipiul București.

SERVICII DE OPTIMIZARE

Serviciul constă într-o inspecție tehnică pentru optimizarea calității, reducerea costurilor de exploatare, certificare CE, reducerea consumurilor de energie și materiale de ambalare. Serviciul constă în deplasarea gratuită a unei echipe ce va realiza o analiză de tip – status quo – a procesului existent versus kpi planificați, va identifica ce anume determină reducerea performanței sau o soluție de tehnologizare sau automatizare pentru optimizare costuri și consumuri. Se va furniza clientului un proiect de optimizare cu soluția tehnică agreată.

RESPONSABILITATEA PIESELOR DE SCHIMB

Permițând Ihope Real să își asume responsabilitatea pentru gestionarea pieselor de schimb și bazându-se pe serviciile sale de asistență non-stop, o fabrică producătoare se poate concentra pe productivitate și pe timpul de funcționare, ceea ce se reflectă pozitiv direct în rezultatul final, atât în productivitate cât și în costuri.

SERVICIILE IHOPE REAL

Descoperă beneficiile parteneriatului cu noi prin accesarea următoarelor servicii:

 

Creștem valoarea produselor tale prin Value Engineering

Aplicăm o metodă sistematică de îmbunătățire a calității, performanței și de reducere a costurilor în procesul de ambalare. 

 

Implementăm soluții antifurt

Soluții complete pentru eliminarea sustragerii bunurilor din paleți în timpul depozitării și transportului.

 

Preluăm operarea mașinilor prin Tele-Operare

Operatorul nostru virtual asigură operarea de la distanță a utilajelor din fabrica ta.

 

Facem optimizări logistice

Eficientizăm spațiul și activitatea din depozite, având ca scop creșterea volumului de marfă transportat. 

 

Depanăm utilajele prin Tele-Service

Depanarea utilajelor utilizând asistență tehnică tip remote.

 

Oferim soluții pentru sustenabilitate

Propunem înlocuirea materialelor de ambalare convenționale (plastic și hartie) cu cele neconvenționale.

 
 

Facem service & mentenanță

Asigurăm inspectii tehnice periodice și revizii pentru toate utilajele din fluxul de ambalare, indiferent de proveninenta utilajelor.

 

(Re)Certificăm utilajele pentru conformare CE

Actualizarea permanentă a funcționalității sistemelor pasive și active de siguranță din dotarea utilajelor.

 

Împărtășim bune practici

Instruirea și certificarea operatorilor în vederea utilizării cu eficiență a utilajelor.

 

Facem automatizarea proceselor

Identificarea, proiectarea si implementarea celei mai profitabile soluții tehnice pentru afacerea ta!

 

Rebranding

Crearea unui nou logo, al designului de ambalaj si prezentarea unei strategii de marketing pentru creșterea vizibilității produselor tale.

 

Asigurăm asistență post-vanzare

Depanarea utilajelor în maxim 24 de ore de la solicitare, oferind un feedback în timp real cu privire la modul de soluționare.

DESCOPERĂ BENEFICIILE PARTENERIATULUI CU IHOPE REAL

Te rugăm să completezi următorul formular şi în funcţie de problema ridicată vom stabili cea mai rapidă şi eficientă metodă de rezolvare.