MG10 – GRIPPER ELECTRO-MAGNETIC VERSATIL PENTRU APLICAȚII COLABORATIVE SIGURE ȘI PRECISE

  • Gripper-ul electro-magnetic – montaj  fără complexitate și fără costuri legate de alimentare externă cu aer  comprimat
  • Inteligența incorporată în gripper (forță ajustabilă și funcție de detectare a piesei), asigură manipularea fiabilă a unei game largi de dimensiuni și greutăți de piese
  • Gripperul este compact și personalizabil/customizabil, pentru a se potrivi cu toate necesitățile aplicațiilor dumneavoastră  
  • Asigură operarea în siguranță și fiabilitate prin menținerea prinderii chiar și după căderea de curent sau oprirea de urgență

De ce să utilizezi un gripper MG10?

Gripperul pentru cobot MG10 este un gripper magnetic versatil, ușor de utilizat, pentru operațiunile de manipulare a materialelor, asamblare și supraveghere a mașinilor în sectoarele de producție, auto și aerospațial. Total compatibil cu toate mărcile importante de coboți, cu ajutorul soluției de automatizare oferite de IHOPE REAL, MG10 oferă caracteristici unice de reglare a forței și detectare a prinderii care oferă utilizatorilor niveluri de control fără precedent.

Reliable and flexible handling
 
MANEVRABILITATE FIABILĂ ȘI FLEXIBILĂ
Cu o forță configurabilă și cu funcție de detectare a piesei, MG10 poate manipula o gamă largă de dimensiuni, forme și greutăți de piese.
Safe and collaborative operations
 
OPERAȚIUNI COLABORATIVE ÎN SIGURANȚĂ
MG10 își menține prinderea asupra piesei chiar și după căderea de curent sau oprirea de urgență
Reduced deployment and operation costs
 
COSTURI REDUSE DE IMPLEMENTARE ȘI OPERARE
Fără alimentare externă cu aer, cablare sau întreținere continuă

Avantajele și caracteristicile Gripperului pentru Cobot – MG10

Ușor de configurat, gripper-ul pentru coboti MG10 oferă o forță reglabilă care se potrivește perfect cu cerințele dificile ale aplicației, cum ar fi destivuirea de foi de tablă, câte o bucată pe rând. Un senzor de proximitate încorporat detectează dacă piesa a fost preluată sau nu, iar setările multi-magnet acceptă operațiuni care necesită manipularea fiabilă a unor piese de prelucrat mari sau grele. Și pentru o operare colaborativă în siguranță, gripper-ul își menține prinderea asupra piesei de prelucrat chiar și în cazul unei căderi de curent sau al unei opriri de urgență.

MG10 nu necesită alimentare externă cu aer sau cabluri, instalarea este rapidă, ușoară și fără costuri suplimentare. Ca și restul gamei OnRobot de grippere complet electrice, MG10 folosește Quick Changer-ul de instrumente și programarea intuitivă OnRobot pentru o configurare rapidă și ușoară. 

MG10 este ideal pentru piese cu forme neobișnuite, precum și pentru foi mari de tablă. Spre deosebire de gripper-ul cu vid, gripper-ul magnetic OnRobot nu lasă urme și poate manipula piese de prelucrat perforate, abrazive sau prăfuite. În operațiunile de presare și îndoire, MG10 poate manipula o piesă de-a lungul întregului proces, chiar dacă piesa își schimbă forma.

 PRINDERE FIABILĂ CU FORȚĂ VARIABILĂ

Forța magnetică poate fi configurată cu ușurință, în pași, pentru a se potrivi cerințelor operațiunilor dvs., chiar și cele mai provocatoare, cum ar fi destivuirea de foi subțiri de tablă.

 DETECTARE ÎNCORPORATĂ A PIESEI

Senzorul de proximitate încorporat poate detecta prezența piesei, precum și dacă piesa a fost preluată sau nu. 

 PRINDERE SIGURĂ ȘI CONSTANTĂ CHIAR ȘI DUPĂ O CĂDERE DE CURENT

În cazul unei căderi de curent, gripper-ul MG10 va menține forța magnetică și nu va da drumul piesei de prelucrat.

 NU NECESITĂ AER COMPRIMAT

Gripper electro-magnetic care este gata de utilizare imediat după despachetare, cu o instalare rapidă și ușoară și fără costuri suplimentare.

Vezi mai multe soluții de grippere OnRobot, în stoc

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

error: Continut protejat de IHR