Sistemele de tăiere a blocurilor WKB-CL 1 și WKB-CL 2 sunt pentru o tăiere exactă, adaptată perfect la dimensiunile blocului și WKB-CL 4 o soluție modernizată de tăiere pentru blocuri de BCA.

După scoaterea blocului de BCA din formă începe procesul de tăiere. Sistemele de tăiere WKB Systems sunt o simbioză între cele mai noi tehnologii și o inovație constantă. Când se dezvoltă sistemele, se acordă o mare importanță ușurinței de utilizare.

WKB Systems a dezvoltat diverse concepte de sisteme de tăiere, dintre care am dori să vă prezentăm mai detaliat, aici, trei variante. Toate cele trei versiuni pot fi adaptate individual nevoilor dumneavoastră.

Versiunea de bază, WKB-CL 1 și versiunea Pro, WKB-CL 2

Ambele sisteme sunt concepute pentru a crește eficiența producției, o tăiere cu precizie constantă și o adaptare exactă a blocului de BCA ca mărime și formă. Componentele comune ale celor două sisteme de tăiere sunt:

  • Pre-tăiere: Aici blocul așezat orizontal este rectificat pentru ca fețele să fie tăiate în unghi drept.
  • Dispozitiv de basculare 1: Blocul de BCA este înclinat cu 90° astfel încât suprafața îndreptată în anterior în faza de pre-tăiere să fie perpendiculară pe placa de tăiere.
  • Sistem de transport: Placa de tăiere este așezată pe un cărucior de transport, care este tras prin sistemul de tăiere de un cablu de oțel.
  • Cutter vertical: Aici părțile laterale ale blocului sunt tăiate la dimensiune (la lungimea finală a unui bloc de BCA) folosind fire și cuțite tensionate și se adaugă șanțuri și limbi dacă este necesar.
  • Cutter orizontal: Acum este realizată grosimea sau lățimea blocului de BCA. Firele de oțel tensionate pneumatic și distanțate între ele au un unghi de intrare și ieșire reglabil între 0 – 60°. Acest lucru previne ruperea materialului atunci când ies firele de tăiere.
  • Cutter transversal: Firele tensionate, care sunt dispuse în funcție de formatul dorit, se mișcă oscilant și rotativ și taie blocul pe măsură ce coboară prin el. Opțional, un dispozitiv de frezat pentru buzunare de tip mâner poate fi pus în funcțiune aici.
  • O hotă de aspirație elimină resturile de material rezultate din tăiere. Acestea cad mai târziu într-un șanț de tăiere. De aici, resturile sunt trimise înapoi în procesul de producție printr-un conveior cu racletă.
  • Dispozitiv de basculare 2: Aici blocul de BCA tăiat este înclinat direct pe un palet sau un grătar pentru autoclavizare. După ce blocul a fost împins departe de placa de tăiere, căzătura de material rezultată în urma tăierii, care a fost atașată anterior de placa de tăiat prin vid, este de asemenea aruncată în șanțul de tăiere.
  • Returul plăcii de tăiat: Placa de tăiat care a devenit acum liberă este transportată de la dispozitivul de basculare 2 înapoi la dispozitivul de basculare 1 printr-un sistem portal, pe deasupra sistemului de tăiere.

Versiunea de bază WKB-CL 1 este extrem de populară în rândul clienților noștri datorită performanței și preciziei sale ridicate.

La versiunea Pro, WKB-CL 2, am adăugat un al doilea cărucior. Acesta se deplasează prin șanțul de tăiere dintre tăietorul transversal și dispozitivul de basculare 2. Un dispozitiv de ridicare situat sub freza transversală permite schimbarea celor două cărucioare de transport. Această tehnologie WKB Systems permite un timp de producție și mai rapid al sistemului de tăiere și oferă astfel o eficiență mai mare a producției.

Sistemul de tăiere compact WKB-CL 4 destinat modernizării fabricii

Pe lângă sistemele de tăiere menționate mai sus, WKB-CL 4 a fost special dezvoltat pentru modernizare. Scopul din spatele dezvoltării este întotdeauna acela de a oferi clienților noștri cele mai moderne sisteme. Acest sistem poate fi, de asemenea, personalizat. Se caracterizează atât prin tehnologia sa excelentă, cât și prin spațiul redus necesar funcționării. Aceasta înseamnă că poate fi integrat în aproape orice instalație de BCA. Spre deosebire de versiunile CL 1 și CL 2, sistemul compact de tăiere CL 4 funcționează cu un singur dispozitiv de înclinare. Prelucrarea blocului așezat vertical se face pe măsură ce modulele individuale de tăiere se deplasează „prin” bloc.

Dispozitivele de tăiere verticale și orizontale sunt proiectate să fie mobile și să prelucreze simultan blocul de BCA. Modul de funcționare al tăietorului transversal este și el unul dovedit, la fel ca celelalte sisteme de tăiere ale noastre.

Vrei să fai o fabrică de ultimă generație și să înlocuiești vechiul tău sistem de tăiere? WKB-CL 4 este răspunsul la solicitările de modernizare în producția de BCA.

Ca toate sistemele noastre, sistemele de tăiere WKB Systems sunt de ultimă generație. Combinăm inovația constantă cu eficiența maximă și ușurința în utilizare. Suntem foarte bucuroși să răspundem dorințelor dumneavoastră individuale (de exemplu, adaptarea formatelor de blocuri de BCA). Discutați cu noi și vă vom dezvolta un sistem personalizat. Completați acest formular.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

error: Continut protejat de IHR