Coboti - Brate Robotizate - Acum in Romania

Coboti Romania Kassow

Ce sunt coboti sau bratele robotizate Kassow

Conform afirmației noastre „ puternic, rapid, simplu ”, dezvoltăm și producem roboti industriali ușor de colaborare, eficienți, cu 7 axe. În ciuda acoperirii lor mari, roboții Kassow sunt extrem de puternici, rapizi și pot fi folosiți în spații mici. Mai mult, acestea permit întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-urilor) să realizeze automatizarea și programarea complexă în mod flexibil, independent și rentabil. Tehnologia noastră se bazează pe un design nou al controlerului robotului, al interfeței de utilizator și al mecanicii brațelor. Acesta a fost dezvoltat de o echipă condusă de Kristian Kassow, care, în trecutul său start-up cu ani în urmă, a fost, de asemenea, responsabil pentru alte modele inovatoare în domeniul roboticii.

Viziunea noastră este să oferim o gamă largă de modele pentru a ajuta toate companiile producătoare, în special IMM-urile să producă și mai competitiv folosind coboturi într-o multitudine de moduri.

7 AXE PENTRU MAI MULTE FLEXIBILITATE ȘI COSTURI MICI

Toți robotii Kassow sunt „roboți articulați ușori” – adică roboți cu un singur braț și articulații rotative. În funcție de o analiză a riscurilor, acestea pot fi utilizate direct în producția industrială cu măsuri de siguranță minime sau chiar fără măsuri suplimentare.

Ceea ce face ca roboții noștri să fie speciali: spre deosebire de alți producători de roboți, ale căror portofolii prezintă de obicei doar modele cu șase axe, realizăm exclusiv roboți cu 7 axe complet controlate. Aceste 7 axe vă oferă mult mai multă flexibilitate, deoarece acestea permit brațelor noastre robot să reproducă mult mai bine mișcarea unui braț uman real.

Aceasta înseamnă că roboții Kassow nu numai că pot muta un obiect în linie dreaptă de la A la B, dar pot urmări și o cale curbată la o viteză specificată. Acest lucru oferă avantaje reale, de exemplu atunci când vine vorba de sarcini precum sudarea, vopsirea și lipirea, sau în cazul în care este necesară o manevrabilitate specială (de exemplu, atunci când se încarcă centre de prelucrare în spații închise).

Leave a Comment

Your email address will not be published.

error: Continut protejat de IHR