Ambalare in Industria MATERIALELOR DE CONSTRUCTII

Cuprinsul paginii:

Echipamente pentru ambalare pulberi și granule în saci și pungi

În procesele industriale, la fel ca și în sport, poți obține performanțe maxime doar dacă ritmul bătăilor inimii tale este adaptat la efort. Bătăile inimii oricărui proces sunt generate de tehnologia mașinilor care sunt implicate în proces. Nu faceți compromisuri când vine vorba de cel mai important organ al procesului de producție. Asigurați-vă că tehnologia pe care o utilizați este adaptată la produs și nu invers. Mașinile propuse de noi au tehnologii dezvoltate cu această convingere.

Aceste sfaturi sunt la fel de valabile și în cazul mașinilor de ambalare din producția materialelor de construcții. Este important să alegeți o mașină de ambalare care să se potrivească perfect cu produsul dumneavoastră și care să asigure o performanță de vârf. În caz contrar, puteți risca compromiterea calității produsului sau veți avea probleme de eficiență în procesul de producție. Alegerea tehnologiei potrivite poate face diferența în ceea ce privește succesul afacerii dumneavoastră în industria materialelor de construcții.

Descoperă gama noastră de mașini de însăcuit automate pentru ambalare rapidă și eficientă!

Iată ce caracteristici și ce avantaje ale mașinilor de însăcuit ar trebui avute în vedere la alegerea lor:

  • Viteza de însăcuire
  • Precizia
  • Ușurința de utilizare

Doriți să vă ambalați cimentul, materialele de construcție sau produsele chimice în pungi cu valvă, cu gura deschisă sau în tuburi FFS (Form, Fill, Seal)? Vrei să-ți ambalezi pulberea cu o capacitate între 400 și 6.000 de pungi/oră (7-100 de pungi/min.)? Atunci ai ajuns la locul potrivit. ROTO-PACKER® original este cea mai avansată mașină de ambalat pentru pulberi industriale.

Cerințele pentru reducerea costurilor de producție, creșterea rentabilității, umplere curată și o calitate constantă ridicată sunt în continuă creștere, cu siguranță și pe piața materialelor de construcții din România. Foarte important: îmbunătățirea eficacității nu trebuie să vină în detrimentul afectării mediului și a sănătății angajaților. Soluția cu care ar trebui să vă echipați fluxul de lucru: RADIMAT® by HAVER & BOECKER.

Doriți să vă ambalați cimentul, materialele de construcție sau produsele chimice în saci cu valvă sau în pungi FFS (Form, Fill, Seal) cu gură deschisă? Doriți să vă ambalați produsele cu o rată cuprinsă între 300 și 1.200 de saci/oră (5-40 de saci/min)? Atunci ai ajuns la locul potrivit. INTEGRA® este mașina de ambalare care integrează toate componentele într-o carcasă și poate fi utilizată imediat, fiind Plug & Play.

Doriți să vă ambalați cimentul, materialele de construcție sau produsele chimice în pungi cu valvă? Vrei ca produsele tale să fie umplute cu o capacitate între 200 și 1.000 de pungi/oră. (3-16 pungi/min)? Atunci ai ajuns la locul potrivit. ELEMENTRA® este mașina de ambalare staționară, dar poate fi și mașina dintr-o linie de ambalare pentru sacii cu valvă și mașina pentru cântărirea de big-bags.

Redu timpul de însăcuire și costurile de ambalare cu mașinile noastre automate de însăcuit!

Mașinile automate de însăcuit sunt esențiale în procesul de ambalare a produselor, deoarece oferă o soluție rapidă și eficientă de ambalare. Acestea sunt ideale pentru ambalarea produselor granulate și oferă o mulțime de beneficii, precum creșterea vitezei de ambalare, reducerea costurilor și creșterea eficienței în general.

În primul rând, mașinile automate de însăcuit pot ambala produsele la o viteză mult mai mare decât ar putea face un operator uman. Acestea pot procesa cantități mari de produse într-un timp mult mai scurt, ceea ce reduce timpul de ambalare și crește productivitatea. În plus, acestea pot funcționa fără întrerupere, în timp ce operatorul uman poate avea nevoie de pauze regulate.

În al doilea rând, mașinile automate de însăcuit pot reduce costurile de ambalare. Deoarece acestea pot procesa cantități mari de produse într-un timp mai scurt, costurile de muncă sunt reduse. În plus, prin ambalarea mai rapidă și mai precisă, se reduce cantitatea de deșeuri sau produse pierdute în timpul ambalării manuale.

În final, mașinile automate de însăcuit pot crește eficiența în general. Acestea pot funcționa în mod constant și pot asigura ambalarea produselor în mod uniform, ceea ce duce la reducerea erorilor și la creșterea calității ambalării.

În concluzie, mașinile automate de însăcuit sunt ideale pentru ambalarea rapidă și eficientă a produselor. Acestea reduc costurile de ambalare, cresc viteza și eficiența procesului de ambalare, precum și calitatea și precizia ambalării.

Ciment - din ce echipamente este alcătuită o linie automată

O linie automată de însăcuit ciment este formată din mai multe mașini și echipamente specializate care îndeplinesc funcții diferite, dar care lucrează în tandem pentru a însăcui cimentul în mod automat. Iată câteva dintre aceste mașini și echipamente:

  1. Sistem de alimentare cu ciment: Aceasta este o mașină care stochează și livrează cimentul dintr-un depozit central (siloz) către linia de însăcuit. Este important ca această mașină să livreze cimentul într-un mod constant și uniform pentru a preveni eventuale blocaje în linie.

  2. Mașină de însăcuit: Această mașină preia sacii goi și îi umple cu ciment. Sacii umpluți sunt apoi trimiși mai departe pe linie către mașina de închidere a sacilor.

  3. Mașină de închidere a sacilor: Această mașină sigilează și închide sacii umpluți cu ciment pentru a preveni pierderile de material și a asigura un ambalaj sigur și sigilat.

  4. Sistem de transport al sacilor: După ce sacii sunt închiși și etichetați, aceștia sunt transportați către paletizatorul care îi va aranja într-un mod corespunzător pe paleți, pentru transportul ulterior.

  5. Paletizator: Această mașină preia sacii de ciment și îi aranjează pe paleți pentru a facilita transportul și manipularea.

  6. Sistem de înfoliere și etichetare: Este important ca paleții cu saci să fie înfoliați și etichetați corect și în mod vizibil pentru a asigura urmărirea lor și pentru a îndeplini cerințele legale și de siguranță.

Cum funcționează linia de ambalare pentru produse granulate în tandem cu mașinile de însăcuit automate

Linia de ambalare pentru produse granulate este un sistem integrat de echipamente și mașini care lucrează împreună pentru a ambala produse granulate în saci. Aceste linii de ambalare sunt proiectate să automatizeze procesul de ambalare, oferind un nivel mai mare de precizie și eficiență în comparatie cu ambalarea manuală.

Mașinile automate de însăcuit joacă un rol crucial în aceste linii de ambalare, deoarece sunt responsabile de însăcuirea produselor granulate și sigilarea sacilor. Aceste mașini sunt concepute să preia produsele granulate dintr-un hopper sau un siloz, să le transporte prin intermediul unui dispozitiv de alimentare până la o unitate de însăcuire, apoi să le introducă în saci. După aceea, sacii sunt etichetați, marcați și, în final, sigilați înainte de a fi pregătiți pentru expediere.

Mașinile automate de însăcuit sunt capabile să ambaleze o varietate de produse granulate, cum ar fi cereale, nuci, semințe, pudră sau granule din plastic. Aceste mașini sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și capacități, ceea ce le face adecvate pentru a satisface nevoile diferitelor companii.

În linia de ambalare pentru produse granulate, mașinile automate de însăcuit sunt însoțite de alte echipamente, cum ar fi dispozitive de alimentare, sisteme de transport, etichetatoare și sigilatoare de saci. Aceste echipamente lucrează împreună pentru a forma o linie complet automată de ambalare care poate îndeplini nevoile oricărei companii.

Beneficiile utilizării unei linii automate de ambalare pentru produse granulate în tandem cu mașinile automate de însăcuit sunt multiple. Acestea includ creșterea productivității, reducerea timpului și costurilor de ambalare, reducerea pierderilor de produse și creșterea calității ambalării. În plus, aceste linii automate de ambalare sunt capabile să furnizeze date și informații în timp real despre procesul de ambalare, ceea ce permite companiei să își optimizeze procesele și să își îmbunătățească performanțele.

IHOPE REAL este Reprezentantul HAVER & BOECKER OHG în România​

Divizia de mașini și echipamente industriale a Companiei germane HAVER & BOECKER OHG are peste 130 de ani vechime și a ajuns în prezent liderul mondial al constructorilor de mașini cu aplicații din cele mai diverse: PROCESARE, STOCARE, MIXARE, AMBALARE, ÎNSĂCUIRE, PALETIZARE etc.

Firma are în prezent mai mult de 50 de sucursale și peste 150 de reprezentanți pe 5 continente. La HAVER & BOECKER OHG lucrează 3000 de angajați, cifra de afaceri în 2020 fiind de 473 mil. euro.

Începând din 2023, IHOPE REAL este reprezentant oficial al  HAVER & BOECKER OHG în România. Reprezentarea se referă la mașinile și tehnologiile ce au aplicații în industria chimică și a materialelor de construcții, precum și la serviciile aferente de proiectare a liniilor automate, instalare, întreținere și service.

Materiale Video si Articole

Service pentru mașinile și liniile de însăcuit

Știm că mentenanța preventivă este esențială pentru a preveni opririle costisitoare ale sistemului de ambalare și, de aceea, ne concentrăm pe oferirea de servicii de calitate pentru a ajuta clienții să-și mențină sistemul într-o stare bună de funcționare.

RADIMAT - SISTEM AUTOMAT DE ALIMENTARE CU PUNGI

INTEGRA - ECHIPAMENT DE ÎNSĂCUIT PLUG & PLAY

AMBALAREA BLOCURILOR DIN BCA SI CARAMIDA

Insacuire si paletizare CIMENT

GRUPARE CU BANDA a TIGLELOR

STRETCH WRAP- FOLIE

Play Video

LINIE AUTOMATA PENTRU BCA

AMBALARE CU PowerFlex

Cauti o solutie personalizata PENTRU AMBALAREA ÎN SACI?