Ambalare in Industria FARMACEUTICA SI COSMETICA

Cuprinsul paginii:

Echipamente de ambalare în Industria Farmaceutică și Cosmetică​

Studii de caz din Industria Farmaceutică si Cosmetică. Aceste materiale sunt cu scop de prezentare. Dacă doriți o soluție adaptată pentru nevoile dumneavoastră, aceasta va fi realizată în baza unei discuții pentru a stabili parametrii corespunzători.

Aplicații pentru Robotică​

Roboții și coboții sunt utilizați în prezent în paletizare pentru a construi modele eficiente de ambalare, pentru a reduce timpul de paletizare, pentru a minimiza decalajul din carton și pentru a oferi productivitate măsurabilă, reconfigurabilitate și flexibilitate sporită a liniei. Alte aplicații pentru aceste tehnologii includ manipularea cutiei/tavilor, etichetarea, inspecția și încărcarea materialelor.

Soluțiile bazate pe roboți sunt aplicate operațiunilor de etichetare în industriile în care etichetarea este de cea mai mare importanță, cum ar fi producția farmaceutică.

Inspecția vizuală bazată pe robot a recipienților primiți este analizată, o etichetă adecvată este tipărită și acea etichetă este apoi aplicată de un robot pe recipient. Eticheta este apoi inspectată din nou pentru a verifica dacă se potrivește cu recipientul la ieșirea din proces.

Prin utilizarea acestui sistem complet automatizat și robotizat, producătorii farma sunt capabili să eticheteze cu acuratețe produsele și să verifice eficient acea acuratețe. Acesta este un proces esențial care trebuie să fie fără erori la producătorii de produse farmaceutice, care trebuie să respecte standardele de siguranță.

Materiale Video si Articole

Paletizare - Depaletizare Recipienti

Brate Robotizate

PICK AND PLACE

ROBOTIZARE AMBALARE

LINIE AUTOMATIZATA

Cauti o solutie adaptata nevoilor tale?